Полная поточная линия, brichetarea paielor,
Срок действия этого предложения истек 2010-Nov-16

  • ПРЕДЛОЖЕНИЕ 17836614
  • Дата2010-Sep-17
  • Статус: Предложение истекло
Полная поточная линия

Изделие

Категория: 
brichetarea paielor 
Модель: 
LTBS 

Спецификация

Количество: 
nieskończona 
Комментарии: 
Obiectul ofertei il reprezinta Linia Tehnologica completa pentru Brichetarea Paielor (denumita in continuare LTBS). 

In componenta LTBS intra ansamblul de concasare si ansamblul de brichetare. Ansamblul de concasare si ansamblul de brichetare se compun din utilaje si echipamente selectate optim. La cererea clientului se poate oferi o alta configurare de masini si utilaje decat cea prezentata in tehnologia rezultata din procesul individual tehnologic. LTBS produce brichete din paie cu diametrul de 70 mm ºi lungimea aleatoare de la 30 mm pana la 100 mm. 

Randamentul LTBS la utilizarea a patru (4) maºini de brichetat este de la 1,2 t / h la 1,6 t / h de paie gri fara impuritati si organisme straine, cu un continut de umiditate de la 12% la 14% ºi 1 t / h la 1.6 t / h de paie fara impuritati si organisme straine, cu un continut de umiditate de la 10% la 16%.Randamentul depinde si de tipul de paie, de compresiune (prelucrarea paielor in cuburi este mai eficienta decat prelucrarea paielor în baloturi rotunde) si de gradul de zdrobire a paielor. Cel mai bun randament este obtinut la brichetarea paielor din rapita gri, furnizata sub forma de cuburi mari, comprimate in medie. Randamentul este masurat prin impartirea numarului de brichete produse din timpul de lucru si timpul cu toate pauzele care rezulta din: timpul transmiterii liniei in momentul schimbarii personalului care deserveste linia, timpul de deservire inainte si dupa schimbarea turei, timpul schimbarii pieselor de schimb cu uzare rapida, ºi timpul de eliminare a defectelor tehnice. 
Producatorul recomanda ca perioada de masurare a randamentului sa fie de cel putin o luna de functionare continua 24 de ore pe zi.

Randamentul depinde de numarul masinilor de brichetat utilizate si este pentru: 
patru (4) masini de brichetat - de la 1200 kg/h pânã la 1600 kg/h, 
trei (3) masini de brichetat - de la 900 kg/h pânã la 1300 kg/h, 
douã (2) masini de brichetat - de la 600 kg/h pânã la 900 kg/h, 
una (1) masina de brichetat - de la 300 kg/h pânã la 500 kg/h. 
Rentabilitatea cea mai mare a liniei de brichetare a paielor este la utilizarea a patru (4) masini de brichetat. În cazul în care se va utiliza (cumpara), o linie cu mai putine masini de brichetat (3, 2 sau 1), in orice perioada se poate instala si monta masini de brichetat lipsa deoarece performanta si constructia celorlalte masini si echipamentelor liniei sunt proiectate sa opereze cu patru (4) masini de brichetat

Experienta a ofertantului

Ofertantul a montat ºi a pus in functiune in anul 2006 sase linii pentru brichetare versiunea LB1A. LB1A include: alimentatorul cu o platforma de lucru, masina de tocat, moara-concasor, sistem pneumatic de transport si set de filtre, precum si rezervor tampon, ciclon, doua transportoare cu melc pentru alimentare si doua masini de brichetat.
Ofertantul a montat si a pus în functiune in anii 2007 - 2008 sase linii pentru brichetare versiunea LB1A. LB1A include: alimentatorul cu o platforma de lucru, masina de tocat, masina de tocat paie, concasor, sistem pneumatic de transport, setul de filtre, rezervorul tampon, ciclon, doua transportoare cu melc pentru alimentare ºi doua masini de brichetat. 
Liniile LB1A ºi LB1B ating o capacitate de la 350 kg / h la 500 kg / h. Aceste dispozitive nu au fost destinate vanzarii pe piata deschisa, deoarece in momentul respectiv se continuau lucrarile privind reducerea defectelor ºi imbunatatirea tehnologiei de prelucrare a paielor. Pe baza experienþei s-a infiintat o noua linie de brichetare LTBS, fiind caracterizata de o rata scazuta de esec si consum redus de energie in raport cu cantitatea de brichete fabricate.

Ofertantul a montat si a pus in functiune in anul 2009 trei linii tehnologice complete LTBS pentru brichetarea paielor, si in ianuarie 2010 a patra linie.

Va invitam la colabolare. 

Цена и условия

Стоимость:
Страна: Румыния

Предпочтительные рынки

Продает в: Польша